perjantai 18. helmikuuta 2011

Tilinpito herkuista

Tänään alkoi ruokapäiväkirjan pitäminen. Vaikeaa yrittää säilyttää kaikki huonotkin ruokailutottumukset, kun syömiset täytyy raportoida jollekin muulle. Lista näyttää ihan tolkulta kotiintuloon saakka, mutta sitten.... No joka tapauksessa näillä mennään. Sievistely ei auta, jos haluan tästä touhusta hyödyn itselleni. Ruokapäiväkirjaa pidetään kolme arkipäivää ja sitten yksi viikonlopun päivä tai muu vapaapäivä.
Sain myös liikuntaohjelmani aina huhtikuun puoliväliin. Ensin muutama kerta viikossa kohtuullinen aerobinen harjoitus (ei muuten kuullosta enää keski-ikäisen naisen sauvakävelylenkiltä :-)) .Sitten niitä tulee lisää ja aika pitenee. Nyt alkuun tavoite on tottua säännölliseen liikuntaan.
Lenkilläkin käytiin tänään (-16 C  - sehän on melkein leutoa!). Kumma, että vaikka lähteminen tuntuu vaivalloiselsta, ei koskaan jälkikäteen kaduta. Lenkiltä palattua olikin R.jo lämmittänyt saunan ja lauteilla oli mukavaa hehkuttaa tämänpäivästä urotekoani.

1 kommentti:

  1. Pakko kompata sua tuon "ruokailuprofiilin" suhteen. Päivät menee ihan mukavasti ja vaikka iltaisin ei edes ole enää mukana niitä entisiä syntejä (herkkujuustot tms) niin illasta tulee sitten kuitenkin liikaa kaloreita mittariin.
    Sitten kun haluat ruokailun tueksi niitä hyviä proteiineja, niin ole yhteydessä - mulla on laatuproteiinille hyvä hankintalähde!

    VastaaPoista