torstai 17. helmikuuta 2011

Mahdollisesti uuden elämän alku

Helmikuun 9. 2011 Tänään saattoi olla uuden elämäni ensimmäinen päivä. Niin ainakin toivon. Tapasin ensimmäistä kertaa PT:n eli Personal Trainerini. Hänen kanssan tulen toivon mukaan saavuttamaan tavoitteeni niin fyysisen kunnon  kuin painonkin suhteen. Odotan tältä aika paljon.
Alkukartoituksessa keskustelimme tottumuksistani ja niistä asioista, jotka ovat minut tähän tilanteeseen johtaneet. Kuten monella ikäiselläni (´49 v.) oli yksinkertaista todeta, että pikkuhiljaa tähän on tultu. Saavutetuista kiloista ei viime vuosina ole luovuttu ja työkiireet ja -paineet ovat pitäneet aktiivisuustason varsinkin talvikausina varsin matalana. Pari viikkoa sitten pyhänä valkeni hitaammallekin, että jotain on tehtävä ja melko nopeasti.
Edessä on nyt siis ruokapäiväkirjaa, liikuntaohjelmaa, kuntotestiä yms. Ja ennen kaikkea PT:n ohjaavaa ja valvovaa silmää. Lopullinen tavoitteeni on jossain vuoden 2012 kesässä. Sitä ennen kuitenkin määrittelin itse välitavoitteeni, joka on ns. näkyvät tulokset kesäkuun 2011 lopussa.
Ensimmäinen treeni PTn kanssa on ensi viikon tiistaina. Sitä ennen odottelen sähköpostia ja lisätietoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti