perjantai 8. heinäkuuta 2011

Uusi lehti kääntyy

Nyt jos koskaan on aika päivittää blogia. Ja anteeksi niille, jotka tätä yrittävät seurata, ettei säännöllistä päivitystä ole tullut. Tänään kuitenkin oin pakko tehdä päivitys, koskapa blogin esittelytekstikin jää illalla puoli yhdeksän aikaan historiaan. 49-vuotias viestintäpäällikkö vaihtuu 50-vuotiaaseen, elämäänsä tyytyväiseen naiseen.
Kuntoilun kannalta kesä on kulunut oikeastaan kehnosti. Kunnon kesäflunssa, hermovaivoja ja muuta pientä riesaa, jotka ovat haitanneet ihan sellaisia perinteisiä liikuntasuorituksia. Liikuntaa ja aktiivisuutta on kaikenlaisessa kunnostushommassa kyllä muutoin riittänyt jopa naapuriin jakaa!
Lauantaina vietettiin 50-vuotisjuhliani, joihin sisältyi niin golf-kierros (tällä poikkeuksellisella kerralla autolla) ja sitten juhlintaa ja tanssia (erinomainen liikuntamuoto sekin) aina lähes puolille öin. En tiedä, onko aiemmin nähty 50-v kekkereissä niin jatkuvasti hikipäässä heiluvaa sankaritarta kuin lauantaina. Osansa tietysti oli olosuhteissa, jotka muistuttivat lähinnä kauko-itää niin tosikorkealla ilmankosteudellaan (75%) ja kuin lämpötilallaan (29C). Mukavaa oli ja minä nautin kaikesta joka solulani.
Nyt on hyvä hetki tehdä välitilinpäätös helmikuussa aloitetusta projekstista. Päätelmäni ovat:
- kunto on kohentunut - jaksoin heilua ja tanssia koko lauantai-illan aina aamu neljään sunnuntain puolelle
- paino on pudonnut - kiireessä pelkän koon perusteella ostetut caprit osoittautuivat juhlinnan tiimellyksessä isohkoiksi - housuja sai nostella tavan takaa - ja menevät huomena kavennettavaksi!!
- vaa'ankin mukaan paino on helmikuusta pudonnut 9 kg! Ei huono saavutus minusta.
Keväällä aloitettu kuntoilu on siis selkeästi kantanut hedelmää. Kiitos siitä personal trainerilleni Markolle!
Kesä ja loma ei kuitenkaan tarkoita, että nyt, kun kiivas heiluminen mökin ja sen ympäristön kunnostustöissä hiukan laantuu, täällä vain keskityttäisiin auringon palvomiseen tai sateen pitämiseen. Mökin uudella patiolla jo odottavat kahvakuulat heiluttajaansa ja nyt on aikaa myös niille kaivatuille golf-kierroksille. Nämä yhdistettynä mukavaan mökkielämään, saunomiseen ja sukulaisten ja ystävien loistavaan seuraan takaavat toivottavasti sen, että muutaman viikon päästä työpöydän äärestä löytyy vireä viisikymppinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti